a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

 

Posuđe

Kuvanje je kao ljubav. Mora se ući u njega u potpunosti ili nikako!

Posuđe vrhunskog kvaliteta za Vašu kuhinju

Posuđe u našoj ponudi predstavlja vrhunac funkcionalnosti i dizajna. Svi proizvodi izrađeni su u kombinaciji višedecenijskog iskustva i poslednje reči tehnologije što ih čini modernim i efikasnim, ali i prilagođenim tradicionalnom načinu pripreme hrane.

Setovi su napravljeni tako da se dopunjuju i nadovezuju, bilo po tipu hrane kojem su namenjeni, bilo po načinu pripreme. Tako možete imati set vatrostalnih posuda namenjen pečenju hrane, ili porcelanski set za posluživanje kolača i dezerta.

U izradi proizvoda korišćeni su samo najkvalitetniji i najizdržljiviji materijali. Posude od Inoxa imaju fenomenalne karakteristike za pripremu hrane, a takođe se i vizuelno odvajaju od sličnih proizvoda. Porcelanski setovi su od New Bone China porcelana. Vatrostalne posude od borsilikatnog stakla… Šta god da Vam je potrebno bićete sigurni da dobijate fenomenalan proizvod koji će Vas služiti dugi niz godina.

Premium posuđe

Kvalitetno premium posuđe je tip koji bi svaki profesionalni kuvar poželeo u svom domu. Izrađeno je od najkvalitetnijih materijala, fino obrađeno za najefikasnije kuvanje, dugotrajno je, praktično i lako za korišćenje. Sa ovim posuđem u ruci svako može postati Gordon Ramzi u sopstvenoj kuhinji.

Posuđe od INOX-a

Ovaj tip posuđa karakteriše izrada od vrhunskog 18/10 nerđajućeg čelika. Ovaj materijal garantuje najbolje karakteristike, dugovečnost i lakoću rukovanja. U ponudi se nalaze setovi izrađeni od nerđajućeg čelika, kao i pojedinačne posude – lonci i šerpe – uz koje ćete na najlakši način ostvariti sve zamisli u kuhinji.

Vatrostalne posude i pekači

Vatrostalne posude i pekači namenjeni su pre svega pečenju a potom i posluživanju i kozerviranju hrane. Uglavnom se prave od tri materijala, svaki od kojih ima svoje jedinstvene karakteristike i prednosti – borosilikatno staklo, keramika i ugljeni čelik. Vatrostalne posude otporne su na ekstremno visoke i niske temperature, dobro podnose termalni šok (naglu promenu temperature) i mogu se koristiti kako u rernama, tako i u mikrotalasnim pećnicama, frižideru i zamrzivaču. Za tačne karakteristike pogledajte specifikacije pojedinačnih proizvoda.

Tiganji

Tiganji omogućavaju prženje i dinstanje na ringli šporeta i lako rukovanje jelima dok ih pripremate. Izrađeni su od materijala koji su efikasni u sprovođenju toplote čime vam štede električnu energiju, a nelepljivi premaz sprečava lepljenje namirnica i olakšava održavanje. Pojedine posude prilagođene su specifičnim zahtevima kuvanja dok su druge univerzalne i možete ih koristiti na koji god način vama odgovara.

Ekspres lonci i setovi

Ekspres lonci omogućavaju kuvanje pod pritiskom čime se značajno skraćuje vreme priprema jela. Kraćim kuvanjem ne oštećuje se struktura namirnica, tako da one u sebi zadržavaju veću količinu vitamina, minerala, hranljivih sastojaka i ostalih elemenata koji pospešuju zdravstvenu korist obroka. U ponudi su ekpres lonci različitih zapremina, kao i setovi od po dva ekspres lonca u zavisnosti od vaših potreba.

Porcelanski servisi

Porcelanski servisi dodaju element klase i elegancije vašim obrocima. U ponudi su porcelanski setovi za ručavanje, kao i porcelanski setovi za kafu i dezert. Porcelanski setovi za ručavanje su kompleti za 6 osoba za kompletan obed, od predjela do dezerta, dok su setovi za kafu i dezert fokusirani na ove pojedinačne elemente posluženja.